Description
Папайя багата вітаміном C, вітаміном A, фолієвою кислотою та каротином, які корисні для здоров’я і підтримують імунну систему.
У складі папайї багато клітковини, яка благотворно впливає на діяльність шлунково-кишкового тракту. Природний фермент папаїн, у великій кількості наявний в папайї, сприяє розщепленню білка, незамінний для тих, у кого недостатньо власних ферментів і тому утруднено засвоєння білкової їжі. Соковита м’якоть папайї багата вітамінами і мінеральними речовинами, головні з яких – калій і магній – необхідні для профілактики виникнення хвороб серцево-судинної системи.
Включення папайї до дієти може підтримувати здоров’я, покращувати травлення та сприяти загальному самопочуттю.
Харчова цінність на 100 г:
Білки: 0,2 г
Жири: 0 г
Вуглеводи: 81,7 г
Енергетична цінність: 327 ккал
Additional information
Вага | 100г, 250г, 500г, 1 КГ |
---|
Reviews
There are no reviews yet.