Description
Курага з’явилася у раціоні людей тисячоліття тому. Процес приготування сухофруктів мало змінився. Курагу виготовляють за допомогою висушування абрикосів в тіні під впливом теплого сухого повітря.
Завдяки природному «сушінню» курага зберігає не тільки смак, а й корисні властивості, вітаміни і, що важливо, мікроелементи свіжих фруктів. Шоколадна курага темніша, зі злегка сірим нальотом. Це пов’язано з колосальною кількістю корисних властивостей.
Курага займає перше місце серед продуктів за вмістом калію.
Курага вважається чудовим дієтичним продуктом і доведено її омолоджуючу дію на організм.
Дієтологи та лікарі радять щодня вживати курагу.
Курага допомагає при анемії, ШКТ, захворюванні очей, атеросклерозі, гіпертонії, серцево-судинній системі, запобігає виникненню інфаркту та інсульту, знижує рівень холестерину. Велика кількість калію сприяє регулюванню кров’яного тиску, тому корисна гіпертонікам. Курага ефективно виводить токсини та шлаки з організму, сприяє очищенню печінки.
Для людей, які дотримуються дієти, спортсменам і тим, хто займається підвищеним фізичним та розумовим навантаженням, курага просто необхідна у щоденному раціоні.
Additional information
Вага | 100г, 250г, 500г, 1 КГ |
---|
Reviews
There are no reviews yet.